Begivenheder argentinsk tango intro aften i ebeltoft

MaltMad har delt Det Grænseløse Køkkens begivenhed. tor · Det Grænseløse Køkken · Ebeltoft, Central Denmark Region, Denmark . Argentinsk mad og tango i morgen aften i Det Grænseløse Køkken! vil være en inspirerende intro til den temperamentsfulde tangodans med Brian Falk og Lotte Thrane.
Djurslands Efterskole - Efterskolernes Aften huntedherocomics.com - hverken - arrangør af denne begivenhed eller forfatter af Argentinsk Tango Intro - aften i Ebeltoft.
Der undervises i argentinsk tango i Ebeltoft! Vi holder intro - aften, hvor du kan komme og snuse til det, møde os der Begivenhed på facebook.
Når du klikker eller navigerer på sitet, tillader du, at vi indsamler oplysninger på og uden for Facebook via cookies. Vi kan dog godt afsløre at er du mand - eller har du lyst til at danse 'fører', er du på forhånd en mangelvare! Udover klassisk tango underviser han også i tango vals og tango milonga, alt i tæt stil som man danser de kendte steder i Buenos Aires og Europa. Alle workshop har to lektioner og en halv times practica. Du behøver ikke have nogen danse-erfaring. Rhythm, "lisa" to "traspié", expanding technical resources and figures. Nunc nibh morbi quis.