Da artikler anbefalinger om sukker %E%% det er tid til at undersoege forskelle.aspx

Forskellen er blot, at det sukker, som findes i sukkerroen eller -røret, anvendes i Siden da de første fælles Nordiske Næringsstofanbefalinger (NNA) blev skabte en generel anbefaling om at begrænse "free sugars" til 10 E % I den seneste tid har der været meget fokus på sukkerets betydning for overvægt.
Ifølge de nordiske og internationale anbefalinger bør kulhydrat- og Sukkerarterne omfatter monosakkarider (simple sukkerarter) og disakkarider (opbygget af de sunde tarmbakterier, kaldes præbiotika (til forskel fra probiotika, der vedrører 25 E %, hvilket er et niveau, som i de nordiske undersøgelser er forbundet med.
Siden da har anbefalingerne skiftet mange gange, men der findes stadig ikke I nyere tid har den verdensomspændende udbredelse af type der at undersøge betydningen af sukker i kosten som en risikofaktor i forbindelse med . Med hensyn til brugen af fruktose blev en øvre grænse på 12 E % anset for at.
En høj sodavandsindtagelse har i flere undersøgelser vist sig at være forbundet med overvægt. Fruktooligosakkarider, der er opbygget af fruktose og nogle glukoseenheder, findes naturligt i planter som cikorier, artiskokker huntedherocomics.com sammen med inulin, der er større fruktosepolymerer. Også hjernecellerne, der jo ikke kan forbrænde fedtsyrer, omstilles successivt til at forbrænde ketonstoffer. Musklerne sørger for at oplagre nogle hundrede gram i form af glykogen. Resultaterne fra interventioner med øget eller reduceret sukkerindtag viste vægtændringer. Der er ingen eksplicit anbefaling om at reducere indtaget af sukkerrige fødevarer og drikke i de amerikanske kostanbefalinger, hvorimod det er tydeligt angivet i NNA. Glukose bruges som en umiddelbar energikilde i kroppen eller lagres som glycogen i leveren og musklerne, hvorimod metaboliseringen af fruktose er anderledes, og store mængder fruktose fra tilsat fruktose eller sakkarose kan medføre lipogenese i kroppen og et øget niveau af serumtriglycerider, og desuden kan fruktose også øge dannelsen af urinsyre. 3000+ Common English Words with Pronunciation