De vil jage muslimerne ud af europa igen

de vil jage muslimerne ud af europa igen

Og det gør jeg simpelthen ud fra: I Sverige kan vi forvente at der bor flere muslimer end oprindelige svenskere i dette århundrede. Eliten i Europa så frem til og forventede en krig, men ingen var klar over at den blev så brutal og lang. igen det er ligegyldigt om flaget har en anden betydning for dem, for mig varsler det.
I løbet af et par generationer vil danskerne blive en minoritet og Muslimerne i flertal. Den 1400 år gammel muslimske imperialisme vil (igen) få kontrol over Europa. Borgerkrige . huntedherocomics.com kristne og jøder er blevet jaget ud af Mellemøsten.
Og igen er vi tilbage til Anne Mee´s Kumbaya verden hvor alle der ikke beskytte os mod terrorisme må have muslimer jaget ud af Europa!.

De vil jage muslimerne ud af europa igen - har

Men vi skal først og fremmest vælge politikere, der tøt gå EU og Merkel imod, og som tør opsige konventioner og lukke grænsen for uønsket indvandring. Kan du læse arabisk, siden du kende Islam så godt? Af Maria Due -. Muslimsk indvandring har betydet, at kvinder i stigende grad skal frygte for seksuelle overgreb på offentlige steder og et besøg på et diskotek kan få alvorlige konsekvenser på grund af unge muslimske mænds manglende respekt for kvinder. Der tales om at han er ramt af sociale forhold,. Bill Warner, PhD: Why We Are Afraid, No Subtitles
Det er en farlig og forkert udvikling. Det har vi ikke råd til igen. Din dom er, at HH siger sandheden, men deri er vi uenige. Det samme gør sig gældende for mange unge af fremmed og dansk herkomst. Så se Hitler and his muslim army: huntedherocomics.com? de vil jage muslimerne ud af europa igen