Livsstil vi spiser for mye sukker .

livsstil vi spiser for mye sukker .

Seks ud af 10 børn og unge spiser for meget sukker. Næsten halvdelen af sukkeret kommer fra slik, kager og is, mens mere end en tredjedel kommer fra.
Se her, hvor meget sukker dit barn maksimalt må få i forhold til dets alder. af fem børn spiser for meget sukker, viser tal fra Fødevarestyrelsen.
Smukkere hud, mere energi og en sundere livsstil. Fordelene ved et liv Vi tester, hvad der sker med kroppen, når den ikke får sukker i tre uger. Kan vi bryde. Berlingske Morgen opdaterer dig på de vigtigste nyheder fra ind- og udland om politik, samfund og kultur. Noget andet er det kinesiske marked, hvor millioner af forbrugere først lige har fået øjnene op for det cremede, syrnede mælkeprodukt. Hvidt brød giver mig stor lyst til noget sødt, så jeg må holde nøje øje med kalorier og kulhydrater. »Yoghurt egner sig til »eating on the run« i en tid, hvor vi bevæger os meget fra sted til sted i løbet af en dag, livsstil vi spiser for mye sukker ., og man lige skal have noget hurtigt at spise på vejen, der også er sundt,« siger Preben Mikkelsen. Selv om de fleste forældre er opmærksomme på deres børns daglige sukkerindtag, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvor meget sukker børnene må skovle indenbords. Når du klikker på "Abonner"-knappen, accepterer du vores politik for Beskyttelse af Personlige Oplysninger.

Livsstil vi spiser for mye sukker . - nye

»I vores overfladiske verden har historien stor betydning. Fokus pÃ¥ usunde mænd. Kvartertjek: Cho Lon i Ho Chi Minh City. Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke, når de opstår. Ved at bruge sitet accepterer du dette.. Når jeg er træt om eftermiddagen, lænser jeg slikautomaten, om aftenen spiser jeg lys chokolade til kaffen, og fryseren indeholder altid et imponerende udvalg af Hansen-is. Eller med frugt og til at drikke, hvis der skal festes igennem.