Nfus mit liv som barnesoldat i uganda.

nfus mit liv som barnesoldat i uganda.

China Keitetsi (f. fortæller om sin barndom præget af vold, død og misbrug samt om sine 10 år som kampsoldat i Ugandas National Resistance Army  Mangler: nfus.
Læs om Mit liv som barnesoldat i Uganda (Audioteket). Lydbogen fås også som eller Bog. Lydbogens ISBN er køb den her. Mangler: nfus.
I går præsenterede hun sin nye bog» Mit liv som barnesoldat i Uganda «hos Dansk Unicef. Bogen udkommer på Ekstra Bladets Forlag 1. Mangler: nfus. nfus mit liv som barnesoldat i uganda. Ni år gammel var hun kampsoldat i Uganda. »Den omsorgsfulde mor, alle børnesoldater længtes efter, blev erstattet af det våben, vi bar. Unicef har hjælpeprogrammer for tidligere børnesoldater i Mocambique, Liberia, Sudan, Afghanistan og Uganda. Læs mere fra krigens vanvid og fra umenneskelig behandling af specielt de kvindelige soldater. Børnesoldaterne lærer rutinemæssigt at indsamle våben og mad fra dræbte. Tilbage til log ind. Der er ingen anmeldelser af Mit liv som barnesoldat i Uganda Audioteket Log ind for at skrive en anmeldelse.