Nyheder indland noegen loerdag paa dr torben chris undersoeger blufaerdigheden i danmark

nyheder indland noegen loerdag paa dr torben chris undersoeger blufaerdigheden i danmark

Nøgen - lørdag på DR2: Torben Chris undersøger blufærdigheden i I sit forsøg på at afprøve grænserne for blufærdigheden i Danmark tager.
I denne temalørdag slår komikeren Torben Chris et slag for alle, der elsker at være nøgne. det med at være nøgne i gamle dage og han besøger de danske naturister. der helt vil forbyde det nøgne look på stranden og så er han på besøg hos en DK · Nyheder · TV · Radio · Mere. temaloerdag -tv.
Nyheder · Indland · Udland · Politik · Sport · Kultur · Debat · Viden I december 2015 gik historien om den danske komiker Torben Chris verden rundt. Temalørdag på DR2 'Bryster, baller og blufærdighed ' lørdag den 26. hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden. For at benytte funktionen skal du være logget ind på DR TV. Af Johanne Wulff Sørensen. Vælgere i Holland: Wilders er afgørende for krydset. Anledningen var, at han havde delt et billede af sig selv og sin datter i et badekar. Seneste Video SE ALLE. Han går i arkiverne og ser, hvordan vi havde det med at være nøgne i gamle dage og han besøger de danske naturister. Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.
nyheder indland noegen loerdag paa dr torben chris undersoeger blufaerdigheden i danmark