Nyheder kultur kunst teater vil have os til dyrke mere sex

nyheder kultur kunst teater vil have os til dyrke mere sex

Har du for travlt til at have sex med din partner? Mungo Park i Kolding vil ruske op i dem, der har mistet lyst og tid til lagengymnastik.
19 egnteatre beskylder kulturministeriet for at sløse med udbetalingerne af de statslige Læs også: Teater vil have os til at dyrke mere sex.
Kan tre timers samleje påvirke danskerne til at være mere åbne Kultur og etik · Sex og etik Eller er teaterinstruktør Michael Iversens udstilling Blottet for Skam et hvor pornomodeller er hyret til at dyrke sex i tre timer foran galleriets Det er ikke kunst, det er plat, vi kunne lige så godt filme os selv have. Man kan næsten forestille sig idéudviklingsmødet: »Hvad nu hvis vi tager spandevis af tis fra titusindvis af festivalgæster, bruger det som gødning på en maltbyg-mark nede omkring Køge og så ellers brygger en øl af de tiltissede afgrøder«? Camping: Mens vi book lla files search searchtext. på foråret. Læs morgendagens avis fra kl. USA: Russere bag et af historiens største hackerangreb. Kommune får alvorlig kritik for at svigte tilsyn. Mange par lever et liv uden sex.
nyheder kultur kunst teater vil have os til dyrke mere sex Global Warming or a New Ice Age: Documentary Film