Opslag myndigheder i godkendelsessager

opslag myndigheder i godkendelsessager

Du er her: Forside / Opslag / Myndigheder i godkendelsessager. 5.7 Myndigheder i godkendelsessager. Sådan gør du som virksomhed, når du.
Som myndighed er det dig, der skal tage initiativ til at revurdere end de emissionsniveauer, der er angivet i BAT-konklusionerne (se opslag).
Sådan gør du - råd om koordinering og samarbejde Hvis du er myndighed: tænk på hvad der er vigtigt for virksomhederne.
Koordinering på tværs af myndighedsområder Hvor flere myndigheder, herunder flere forskellige afdelinger hos samme myndighed, skal involveres i sagsbehandlingen, bør tidsplanen tage højde for parallelle myndighedsprocesser. Klik her for at se tidligere gældende versioner af denne vejledningstekst. For virksomheden er det vigtigt at vide, hvor lang tid godkendelsesprocessen forventeligt tager, idet virksomhedernes udviklingsplaner og investeringer risikerer at blive sat i stå i sagsbehandlingsperioden. BAT i godkendelsessager BAT i revurderingssager Brug af BREF-dokumenter Fravigelser fra BAT BAT-konklusioner BREF-dokumenter BAT og juridisk binding. Hvad der er indlysende for virksomheden er ikke nødvendigvis indlysende for myndigheden. Det er ikke sådan, opslag myndigheder i godkendelsessager, at nye virksomheder og anlæg automatisk skal have den laveste BAT-AEL i intervallet, og eksisterende virksomheder den højeste. opslag myndigheder i godkendelsessager