Kategori: Sex Flen

Glidmedel apotek se gratis sex

glidmedel apotek se gratis sex

Eller i alla fall att försäljningen av kondomer och glidmedel går upp. Säker sex är bra sex, säger Åsa Eklund, apotekschef Kronans Apotek Svenstavik i Apotek, 61 58, mail: [email protected] kronansapotek. se. Glidmedel kan användas i samband med sex om du önskar extra glid och en skönare känsla Vi har både vatten- och silikonbaserade glidmedel med eller utan smak och doft Apotek på nätet. Handla läkemedel fraktfritt och billigt! | apotea. se .. Kundservice med farmaceuter och egenvårdsrådgivare; Inga avgifter; Gratis. Vi bad tre par testa glidmedel och oljor för Magasinets räkning. RFSU och apoteket känns tillförlitligt och safe. [email protected] se.

Glidmedel apotek se gratis sex - billig

Kör på silikonbaserat o kvalitet, dom flesta e helt okey. Ett par droppar räcker. Hur dryg som helst och kan användas till både massage på ryggen och som glidmedel. STÄNG ANNONS s LOGGA IN Du är inloggad som: undefined. Skapa en ny tråd. Ett enkelt sätt att förhöja njutningen är att använda glidmedel. Klick Supreme Glide är drygt med extra långvarig glideffekt. Silikonbaserad gel med rätt pH och. Har du torra slemhinnor kan det vara skönt att använda ett glidmedel som verkar smörjande vid samlag. Det är också viktigt att inte tvätta underlivet för ofta och. Glidmedlet minskar friktionen och risken för nötning av slemhinnorna i underlivet, något som kan orsaka smärta. Friktionen vid sex ska aldrig göra ont.

Glidmedel apotek se gratis sex - escort dalarna

Glidmedel kan vara bra att använda vid olika sexuella aktiviteter, till exempel under samlag och vid användning av sexleksaker. Glidmedel är också bra att använda i samband med sex om du har torra och sköra slemhinnor. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.

0 comments on Glidmedel apotek se gratis sex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Neste side »