Sporsmal og svar bankid pa mobil er bankid pa mobil gratis

sporsmal og svar bankid pa mobil er bankid pa mobil gratis

Med Mobilbank får du adgang til dine konti fra de fleste mobiltelefoner, lige meget hvor du er. Og så er det gratis. Brug mobilens kamera til at betale dine regninger (se video i tab: "Alle fordele"); Få svar på spørgsmål via chat- funktionen.
Med BankID på mobil har du alltid tilgang til nettbanken din. BankID utstedes av bankene i Norge, og benyttes til elektronisk identifisering og signering. Mangler: spørgsmål ‎ svar.
Få nem adgang til din økonomi på din smartphone med Danske Mobilbank. sporsmal og svar bankid pa mobil er bankid pa mobil gratis
Apps og SMS er mere sårbart end papkort og nøgleviser. Mange ønsker i tillegg å ha BankID på mobil for å kunne logge på uten kodebrikke. Etter tre forsøk med feil PIN-kode vil BankID på mobil være utilgjengelig. »Vi mener ikke, at det er rimeligt at forvente, at brugerne skal kunne overskue de mulige konsekvenser ved at bryde brugerreglerne for NemID. Cookies brukes også til trafikkmåling. Det finnes to typer BankID: BankID som er banklagret og BankID på mobil. Sjekk om du har rett SIM-kort og abonnement - bestill nytt SIM-kort fra operatør hvis det er nødvendig.